the band

MAD HATTER

rap-numetal hard rock crossover

Saturday, September 25, 2010

akkor most mi van

történelmi pillanat volt a tegnapi hódmezővásárhelyi fellépés a Csongrád megyei tehetségkutatón, ahogy minden egyes koncertünk, próbánk és szűk körű közös kocsmázásaink.
hát nem nyertünk.
de megmutattuk, hogy van jó zenekar is Szegeden csak őket nem érdekelte.
mondjuk egyszer Taki elhajította a dobverőjét (Stay Away - Nirvana) és a mic kábel amit adtak félúton fokozatosan beszart ami miatt sokáig kellett vesztegelnünk 2 szám között, végül egyik - a rendezők által biztosított - kábel sem működött és láss csodát: a mienk igen.
küldtük tovább.
Ricsi beteg volt, senkit nem érdekelt, több volt mint jó (Come Alive - Foo Fighters).
Gunsi a végére meghalt, Chad elborult, Cirp nem érdekelt senkit, Mátét nem érdekelt semmi.
mindenki nyavajgott, hogy "jaj itt basztam el meg ott aztán még amott", de (a dobverő látványos keresgetésén kívül) senki nem vett észre semmit és kibaszottul megmutattuk, hogy van jó zenekar is Szegeden csak a zsűrit nem érdekelte.
az egyik tag késöbb megemlítette, hogy utálja a metalt megy hogy mostanában nincs elég rock.
hát bazdmeg akkor hogy a faszba van benne a kibaszott zsűriben ha egyszerűen kijelenti, hogy nem szereti azt a műfajt amit játszunk?!
így játsszon az ember az elfogulatlan és kultúrált zsűrinek Deftonest meg Nyusdzikát...
történelmi pillanat volt, ekkora seggnyalást még nem láttam, ami a hódmezővásárhelyi (késöbb győztzes) zenekar és a hódmezővásárhelyi zsűri között ment - mellesleg elég régről ismerték egymást, de ugyebár ez mind a véletlen műve.
bassza meg a véletlen.
azér jót zenéltünk.

No comments: